Forvandle virksomheten din med effektive parkeringslys for detaljhandel

Det kan overraske deg, men kundens første og siste interaksjon med et etablissement er på parkeringsplassen.Det er derfor viktig å ha god parkeringsplassbelysning.Parkeringsplassbelysning er en viktig del av detaljhandelsanlegg.Den må utformes nøye for å møte sikkerhetsstandarder, forbedre plassens estetiske appell og redusere vedlikeholds- og energikostnader.

LED-belysning er i ferd med å bli et populært alternativ for detaljhandelsparkeringsplasser på grunn av den økende etterspørselen etter energieffektive belysningsløsninger.LED-belysning er ikke bare en lyskilde av høy kvalitet, men den har også mange fordeler, som holdbarhet, lang levetid og lite vedlikehold.

parkeringsplassbelysning 2

 

 

Oppdag fordelene medLED lysi butikkparkeringsområder, hvordan belysning kan forbedre estetikk og funksjonalitet og hva du bør se etter når du velger lysarmaturer.

 

Sikkerhet og sikkerhet økt

Mangelfull belysning kan få alvorlige konsekvenser på parkeringsplasser for butikker.Dårlig belysning kan føre til en rekke sikkerhetsproblemer, som tyveri, hærverk og ulykker.Parkeringsbelysning er viktig for kundene.

Her er noen statistikker og fakta som kvantifiserer effekten av utilstrekkelig belysning på parkeringsplassen.

*Ifølge data fra Office for Victims of Crime, er 35 % av alle overgrep begått i kommersielle omgivelser, parkeringsplasser eller garasjer.

*FBI anslår at det i 2017 var minst 5 865 dokumenterte tilfeller av kidnapping eller forsøk på kidnapping i USA.

*På midten av 2000-tallet var parkeringsplasser og garasjer hjemsted for over 11 % voldelige forbrytelser.

*Parkeringsplasser og garasjer er åsted for 80 % av kjøpesenterforbrytelsene.

*I 2012 var parkeringsplasser åsted for nesten 13 % av skadene.

*I 2013 ble kjøretøyer for mer enn 4 milliarder dollar stjålet.

 

Utilstrekkelig belysning kan føre til dyre søksmål mot handelsbedrifter.Sikkerheten til både ansatte og kunder bør prioriteres.Godt opplyste parkeringsplasser kan avskrekke hærverk og tyveri.

 En studie av Campbell Collaboration fant at kriminalitetsraten falt med 21 % etter at parkeringsplassbelysning var installert.LED-belysning forbedrer parkeringsplassens synlighet, adkomst og sikkerhet.Dette reduserer sannsynligheten for ulykker som snubler og fall og andre forpliktelser.Bedre lys og synlighet gjør folk mer oppmerksomme på omgivelsene.Du risikerer å miste kunder hvis belysningen på parkeringsplassen din ikke er på nivå.Det er viktig å investere i belysning som oppfyller sikkerhetsstandarder og reduserer risikoen for ulykker.

parkeringsplassbelysning 3

 

Forbedre visuell appell

Belysning på parkeringsplassen vil ikke bare øke sikkerheten og sikkerheten i området, men også eiendelene og miljøet til virksomheten din.Det kan også forbedre følelsen av design og miljøet rundt.Belysning kan få parkeringsplassen og bygningen der virksomheten din holder til å se mer profesjonelle ut.Besøkende er de viktigste kritikerne av virksomheten din, så du bør gå utover for å sikre at design og presentasjon er så profesjonell som mulig.

parkeringsplassbelysning 6

 

LED-belysning er billig

Levetiden til tradisjonell parkeringsplassbelysning som metallhalogen eller høyintensitetsutlading (HID), er kortere enn for LED-stolpelys på parkeringsplassen.LED-er er svært holdbare (rundt 10 år), så du trenger ikke å bytte "døde lys" så ofte.Dette vil redusere vedlikeholdskostnadene.Det kan også være vanskelig å bli kvitt HID-pærer på grunn av deres giftige sammensetning og potensielle helse- og miljørisikoer.LED er mer energieffektive enn andre belysningsalternativer, så du vil se en merkbar reduksjon i strømregningen og bruken.

 

Miljøet drar nytte avLED-produkter

LED er opptil 80 % effektive sammenlignet med andre lyskilder som fluorescerende eller glødelamper.LED konverterer 95 % av energien til lys, mens bare 5 % går til spille for varme.Det er en sterk kontrast til lysrør som produserer kun 5 % av lyset de forbruker og 95 % som varme.En annen fordel med LED-belysning er at en standard 84-watts armatur kan erstattes med en 36-watts LED.Reduksjonen av klimagassutslipp oppnås ved å redusere energiforbruket.

parkeringsplassbelysning 4

 

Vellykkede lysdesignstrategier for detaljhandelsparkering

 

En vellykket parkeringsplass krever at du tar hensyn til følgende faktorer:

* Vedlikehold er rimelig

*Miljøvennlig

*Lysmønster med jevn fordeling

 

LED-lysarmaturene som brukes på parkeringsplasser i detaljhandelen gir en jevn lysfordeling, uten noen "lyspunkter".

parkeringsplassbelysning 10parkeringsplassbelysning 9 

 

Anbefalt parkeringsbelysning

Å velge riktig belysningspartner kan noen ganger være halve kampen!Vi forstår det og har gjort prosessen enkel og enkel med våre parkeringsplass LED-belysningsløsninger.Her er noen bilder fra tidligereVKS Belysningklienter som ringte om å bytte til LED-parkeringsbelysning for tomtene sine.

Visuelt er forskjellen mellom et jevnt fordelt LED-lysmønster og kjedelig, flekkete tradisjonell belysning åpenbar.

flomlys på parkeringsplass

 

De fleste parkeringsplasser er opplyst i minst 13 timer hver dag.Illuminating Engineering Society of North America (IES) anbefaler disse parkeringslampene for deres sikkerhet og effektivitet:

*IES anbefaler en horisontal belysningsstyrke på minimum 0,2 fot stearinlys, en vertikal belysningsstyrke på minimum 0,1 fot stearinlys, og en jevnhet på 20:1 for parkeringsplasser under typiske forhold.

*IES anbefaler en horisontal belysningsstyrke på minimum 0,5 fot stearinlys, en vertikal belysningsstyrke på minimum 0,25 fot candela, og en jevnhet på maksimum til minimum 15:1 for uthevede sikkerhetsforhold.

 

Et fotlys representerer mengden belysning som kreves for å dekke en overflate på en kvadratfot med ett lumen.Vertikal belysningsstyrke brukes for overflater som sidene av bygninger, mens horisontal belysningsstyrke brukes på overflater som fortau.For å oppnå et jevnt lysmønster, må parkeringsplassbelysning utformes for å gi de nødvendige fotlys.

 

Ulike typer belysning for parkeringsplasser

Parkeringsbelysningsarmaturer inkluderer utendørs veggarmaturer, utearealarmaturer, lysstolper og flomlys.

Det er mulig å ha ulike typer lamper i en armatur.Tidligere brukte kommersiell parkeringsplassbelysning høyintensitetsutladning (HID), kvikksølvdamp eller høytrykksnatriumlamper.Kvikksølvdamplamper, som vanligvis finnes i utdatert parkeringsplassbelysning, fases ut.

Ettersom bygningsledere legger større vekt på energieffektivitet, er LED-belysning nå industristandarden.LED-parkeringsbelysning er opptil 90 % mer energieffektiv enn eldre belysningstyper.Dette gjør dem til et miljøvennlig alternativ som også kan redusere strømregningene dine.Det flimmerfrie lyset av høy kvalitet som LED produserer, er også lettere for øynene dine.

 

Parkeringsplass lysstolper

Belysningen av parkeringsplasser er ufullstendig uten lysstolper.Det er viktig å ta hensyn til lampehøyden når du velger riktige lysmaster til en parkeringsplass.

Dekningsområdet påvirkes av plasseringen av lysene på en parkeringsplass lysstolpe.Høyden på lysene kan påvirke dekningsområdet, enten du har mer enn ett lys på en enkelt stolpe eller bare ett.

 

Uteområde og vegger

Parkeringsplasser er tryggere med uteareal og veggbelysning.

LED-veggpakker er et alternativ til HID-er som sparer energi.LED-veggpakker er energieffektive og har en nominell levetid på 50 000 timer.

Parkeringsplassbelysning kan være funksjonell og attraktiv ved å velge ønsket fargetemperatur og effekt.

 

Flomlys

LED-lyskastere fungerer som omgivelsesbelysning for parkeringsplassen din.De 'oversvømmer' området med en lys og jevn vask av lys.

Det er viktig å velge en armatur som vil vare lenge når du velger utendørs flomlys for parkeringsplasser.Holdbarhet er viktig for å unngå reparasjoner og funksjonsfeil.Siden de fleste parkeringslys i kommersielle områder er vanskelige å nå, vil det å ha en lang forventet levetid spare deg for penger på arbeid og vedlikehold.

VKS sine utendørs LED flomlyshar brede strålevinkler og lang levetid.De kommer også i holdbare, støpte aluminiumshus.Parkeringsplassen din vil være et vakkert sted å parkere med dette energieffektive, langvarige alternativet til HID-lys.

parkeringsplassbelysning 7

 

Lumens og wattstyrke

Både lumen og wattstyrke måler lysstyrken.Watt brukes til å indikere energiforbruket til lyskilder som ikke er LED.Dette oversetter direkte til mengden lys som glødepæren sender ut.

På grunn av det faktum at LED-er sender ut mer lys med mindre energi, har de ikke samme effektmål som tradisjonelle pærer.Dette er grunnen til at LED-lysstyrken i stedet måler i lumen.Lumen brukes til å måle lysstyrken til lampen i stedet for energiforbruket.

Til sammenligning inkluderer de fleste LED-lamper den watt-ekvivalenten.En 900 lumen LED-pære kan være like lyssterk som en 60-watts glødepære, selv om den bare bruker 15 watt.

Hvordan velger du lysstyrken på parkeringsplassens lys?Du trenger nok omgivelseslys for å sikre sikkerhet og komfort på parkeringsplassen din.VKS sine lysspesialister kan hjelpe deg med å beregne antall lys du trenger og deres lysstyrke basert på området du trenger.

parkeringsplassbelysning 8

 

VKS Lighting tilbyr et bredt utvalg avLED parkeringsbelysningsløsninger, som er skreddersydd for å møte behovene til ethvert anlegg.Lysene våre er designet for å gi utmerket belysning og minimere energiforbruket, noe som gjør dem til et rimelig og bærekraftig valg for detaljhandelsparkeringsplasser.Våre LED-lys med høy effekt er den perfekte løsningen for parkeringsplasser som krever optimal sikt og sikkerhet om natten.

 

Vi har over 10 års erfaring med å hjelpe organisasjoner med å forbedre belysningen på deres parkeringsplasser.VKS Lighting kan gi deg mer informasjon om LED-belysningsmuligheter.Kontakt oss i dag.Vi gir deg gjerne en uforpliktende, gratis vurdering.Vi ser frem til å høre tilbake fra deg.


Innleggstid: 19. mai 2023