Funksjonen til LED-stadionbelysning

Belysningen på stadion er i hovedsak delt inn i belysning av konkurransestedet og belysning av publikum.Stadionlamper og lanterner med høy effekt og høy intensitet brukes til belysning av arenaen.Lampen over auditoriet er fabrikkens allmennbelysning, men vær oppmerksom på dens evne i nødssituasjoner, for å ivareta publikums sikkerhet ved ulykkesevakuering.

sportsbelysning

Egenskapene til lysarmaturer i konkurranselokaler

1-Hhøyt aksentlys: 

Høyden på stadionplassen er så høy at armaturene må avgi en lysintensitet på flere millioner candelaer for å oppfylle kravene til TV-dekning av store internasjonale kamper.

02

2-Anti-refleks struktur:  

I tillegg til lysfordelingsdesign, avhenger blendingskontroll av armaturer også av skyggestrukturen for å redusere gjenskinn

03

3-God fargegjengivelse:

For arenaene hvor store internasjonale kamper sendes på TV, kreves det at lyset fra lamper OG lykter har svært god fargereduksjonsevne, og fargegjengivelsesindeksen bør ikke være mindre enn 80. HD TV-dekning av store internasjonale kamper bør ha en farge gjengivelsesindeks på ikke mindre enn 90.

05

4-Vinkeljusteringsanordning: 

Lampen skal ha fleksibel, nøyaktig og pålitelig siktejusteringsanordning.I installasjonsprosessen av lamper og lanterner er målet med lamper og lanterner det siste trinnet for å fullføre installasjonen.Sikt på lysdesignerens målposisjon, for å oppnå designnivået av belysning og ensartethet.

04

5-lys flekk skal være lang og flat form: 

Lamper og lanterner er vanligvis installert på er projisert i henhold til siden av området, projeksjonen av strålen Vinkel og kommer inn i en viss vinkel, derfor, når lyset av lamper og lanterner form er rundt, projisert til å være i henhold til område av lys blir flat ellipse form, bare lyset av lamper og lanterner er lang flat form, projisert på dekket av i henhold til området av lys vil danne et stort område av sirkelen.Lysfordelingen til denne flate lyspunktlampen har to symmetriske typer eller en symmetrisk type.Lampen med sirkulær punktform tilhører roterende symmetrisk lysfordeling og brukes mindre.

06


Innleggstid: 26. juli 2022