Slik nyter du baseballspill med LED-belysning

Baseball er et ballspill som spilles mellom to lag på ni på en diamantformet krets med fire baser.Spillet spilles hovedsakelig som en varm sesongsport i USA og Canada.Målet med spillet er å score ved å slå en bane inn på tribunen over midtbanegjerdet.Baseball har eksistert siden 1876, da det først ble spilt i Amerika.

Å installere LED-lys er den beste måten å lette en baseballbane på.LED-lys er et godt valg for profesjonelle idretter som krever sterkt lys.De siste årene har deres popularitet økt betydelig.LED-belysning ble lagt til NFL-bollen i 2015. Samme år ble LED-belysning introdusert for baseball.Ifølge LED-magasinet var Petco Park i San Diego en av de første stadionene som ble opplyst med LED-belysning.

Baseball Stadium Lighting 2

For baseball ligakamper er en lys plass avgjørende.For utmark er det krav om minst 1000lux og for innmark 1500lux.Sammenligning av parkeringsplassbelysning kan avsløre at den bare produserer 30 til 50lux.Detaljhandelsbelysning vil bli brukt av et bilutstillingsrom eller varehus med 100 til 200lux.Utsalgssteder er derfor mindre lyse enn en baseballdiamant.LED stadionbelysning er svaret på belysning av sportsbegivenheter.LED stadionbelysning blir mer populær blant fotballorganisasjoner som Premier League og FIFA.LED stadionbelysning brukes til å lyse opp mange av disse stadionene.LED-belysning blir stadig mer populært fordi det gjør det lettere for idrettsutøvere å prestere på sitt beste, og gir dem større sjanse til å vinne.For spekulanter gir LED-belysning en flott visuell opplevelse.LED stadionbelysning kan også øke billettsalget, da det lar folk få mer for pengene.

Baseball belysning

 

Belysningskrav for baseballbane

 

Lysstyrkestandarder for baseballbane

Hensikten med kampen vil bestemme standard lysstyrken til en baseballbane.Utmark er mindre viktig enn innmark.Dette er kravene til internasjonale baseballbaner, basert på deres formål.

 

Fritid:200lux krav til utmark, og 300lux krav til utmark

Amatørspill:300lux krav til utmark, og 500lux krav til utmark

Generelt spill:700lux krav til utmark, og 1000lux krav til utmark

Profesjonelt spill:1000lux krav til utmark, og 1500lux krav til utmark

Baseballbelysning 2

 

Lysdesign for baseballbane

Blendingsfenomenet må reduseres for å la utøvere prestere på sitt beste og for å gjøre spillet morsommere for tilskuerne.Oppsettet til en baseballbane er delt inn i to deler: utmark og innfelt.Effektiv design krever jevn belysning.Effektiv baseballbanedesign krever at lystårnet er plassert på en måte som ikke forstyrrer spillernes blikk når de beveger seg på banen, fanger eller slår.

 

Installasjonshøyde på belysningsarmaturen

Høyden på belysningsarmatur for baseballbaner må tas i betraktning når de utformes.Det er viktig at belysningen plasseres slik at utøverne ikke kjenner gjenskinnet.Det er viktig å vurdere siktelinjen mellom utøvere og tilskuere.Lysdesign skal være slik at tilskuere og utøvere kan se banen tydelig fra alle vinkler.

Baseballbelysning 3

 

Baseball Lighting Design – Internasjonale spill

Lysdesign bør fokusere på skyggene til idrettsutøvere samt enhetlighet på stadion.Fasilitetene på stadion skal også være synlige gjennom hele kampen.Lysdesignet for baseballbanen må deles inn i infield og outfield.Innmarka vil kreve mer belysning enn utmark.Vertikal belysning er viktig da den gjør at ballene kan sees tydelig på hele stadion.

 

Baseballlysdesign – kringkasting

Baseball er en populær sport i USA.Baseball er en fartsfylt sport, så det er viktig å ha riktig belysning for direktesending.Lysdesign må ta hensyn til plasseringen av kringkastingskameraet.Å se på plasseringen til kameraet ditt er den beste måten å sikre at lysdesignet er egnet for kringkasting.

Baseballbelysning 4 

 

Design bør minimere lysforurensning

Utstrømningsbelysning må reduseres.For å oppnå dette må lysdesign ikke kaste bort lys.Lyset skal ikke være synlig for fotgjengere, bilister eller boligområder.Utstrømningsbelysning må beregnes for å redusere lysforurensning.Lysdesignet bør også modifiseres slik at mest mulig lys tillates.Dette vil redusere lysforurensningen.

 

Faktorer å vurdere når du designer belysning for baseballbane

 

Når du designer belysning for en baseballpark, er det visse ting du må vurdere.Disse faktorene vil gi deg en ide om kostnadene ved lysdesign.Å vite kostnadene for belysning vil tillate deg å budsjettere effektivt.Du bør også vurdere fraktkostnader, installasjonsgebyrer, samt strømkostnader.Disse faktorene vil hjelpe deg å få en bedre forståelse.

 

Opprinnelsessertifikat

Verden er en global landsby.LED-belysning kan enkelt eksporteres fra alle deler av kloden.De største produsentene av LED-belysning er Kina og EU.Lær mer om opprinnelsessertifikatet for å få en ide om hva du kan forvente av pris og kvalitet.Kostnaden er omtrent $35.000 til $90.000, i gjennomsnitt, for en enkelt spillefelts belysning fra kinesiske produsenter.Derimot vil prisen være rundt tre ganger høyere enn fra nordamerikanske eller europeiske markeder.

 

Ulike typer lys

Det finnes mange typer belysning.Fordi hver type lys har sine egne egenskaper, er det viktig å identifisere hvilken type belysning du trenger.Tradisjonell belysning er rimeligere enn sin LED-motpart.Det kan også være dyrt å erstatte eksisterende belysning.LED-lys varer imidlertid 10 ganger lenger enn tradisjonelle lys.Du bør også vurdere kostnadsbesparelsene som LED-lys gir.

 

Strømkostnad

Strømkostnadene kan reduseres med LED-lys.Du kan forvente besparelser på opptil 70 % på strømregningen

 

Hvilket lys bør du velge for en baseballbane?

 

Du må vurdere flere faktorer før du kan velge riktig LED-lys for baseballbanen din.VKS Lighting er et populært valg.

 

Varmespredning 

Temperatur er en av de viktigste faktorene å vurdere.Temperaturen er en stor fiende for ethvert LED-lys.Den vedvarende og kraftige lyden kan forårsake skade på LED-brikker.Dette kan føre til redusert lysstyrke eller levetid.Se etter et LED-lys med et kjølesystem, slik som det som tilbys avVKS Belysning.

 

Optikkdesign

Det er viktig å designe det optiske designet slik at LED-lys kan minimere blending.VKS Lighting er kjent for sin høye sentrale lysintensitet og reduserte restlys.

Baseballbelysning 5

 

Forurensning av lys

Lysforurensning er et alvorlig problem.Det er viktig å vurdere plasseringen av stadion.Lysforurensning har blitt behandlet av lover de siste årene.LED-belysning bør brukes for å bekjempe lysforurensning.VKS Lighting er et populært valg fordi LED-lysene har et sølbeskyttende deksel som gir mulighet for sølkontroll.Dette forhindrer lysforurensning.Anti-sølbelegget bidrar til å maksimere lysutnyttelsen.Baseballbanen er derfor opplyst i størst mulig grad og det er mindre lysforurensning fra omgivelsene.VKS Lighting tilbyr de beste blendingsalternativene.

 

Flimmerfri

For å sikre at LED-lysene alltid er synlige på banen, må de være flimmerfrie.VKS Lighting er kjent for sin flimmerfrie LED-belysning.Denne belysningen er perfekt for både sakte- og høyhastighetskameraer.Flimmerfri belysning sørger for at idrettsutøvere yter sitt beste.

 

Minimale vedlikeholdskostnader

Se etter LED-belysning med lang garanti.VKS Lighting er kjent for LED-lysene med lang garanti med lavere vedlikeholdskostnader.Vi er forpliktet til å betjene behovene til baseball.


Innleggstid: 30. desember 2022